Geplaatst door Kimberley Thomas & opgeslagen onder Ontwikkelingen uitzendbranche.

Het vinden van de juiste bijbaan: het kan nog best een uitdaging zijn. Zeker als u graag in de horeca wilt werken, een sector waar veel keuze is, kan het best lastig zijn de juiste werkplek uit te zoeken. In dit geval kan een uitzendbureau een uitkomst zijn door het verbinden van de werkzoekenden met geschikte werkgevers. In dit artikel bespreken we daarom de belangrijkste voordelen voor het kiezen van een horecabaan met behulp van een uitzendbureau en hoe zij u kunnen helpen een passende baan te vinden.

De voordelen van uitzendbureaus

Omdat uitzendbureaus toegang hebben tot een breed scala aan vacatures kunnen ze u goed helpen bij het vinden van een baan in de horeca. Vaak werken deze bureaus samen met diverse horecagelegenheden, zoals cafés en restaurants, waardoor zij weet hebben van de nieuwste vacatures. Werkzoekenden hebben zo de mogelijkheid om een baan te vinden die echt aansluit bij hun wensen en behoeften. Een ander voordeel van uitzendbureaus is dat ze administratieve taken, denk hierbij aan de salarisadministratie, overnemen en überhaupt het sollicitatieproces een stuk minder stressvol maken. Hierdoor kan u bijvoorbeeld makkelijk uw baan in de horeca combineren met uw studie of privéleven zonder dat u zich over randzaken druk hoeft te maken.

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

Niet alleen voor praktische zaken is een uitzendbureau een goed idee om mee in zee te gaan, ook zorgt een uitzendbureau voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Dit komt doordat uitzendbureaus vaak ervaren recruiters zijn die goed weten wat de eisen zijn van zowel werkgevers als werknemers. Verder kunnen ze u goed helpen bij het maken van uw CV en motivatiebrief, of het voorbereiden van uw sollicitatiegesprek. Ze geven u tips en tricks om een goede indruk achter te laten waardoor u een goede kans hebt op de baan in de horecagelegenheid. Zeker voor jongeren die nog weinig werkervaring hebben, kan zo hun kans op een werkplek vergroten. Een laatste voordeel is dat het uitzendbureau ook vaak betrokken blijft nadat u bent aangenomen, om te functioneren als aanspreekpunt.

Flexibiliteit en groeimogelijkheden

Een horeca bijbaan via een uitzendbureau biedt ook de nodige flexibiliteit, wat erg fijn is voor studenten. Omdat studenten natuurlijk een wisselend rooster hebben, is het soms lastig om een passende baan te vinden. Door echter werk te zoeken via een uitzendbureau zoals The Keepers, kan het bureau u helpen een passende baan te vinden die rekening houdt met uw studieplanning. Zo kan u gegarandeerd zijn passends vinden!